nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szabó Zsófi: „Nem bírom tovább!”

Szabó Zsófi: „Nem bírom tovább!”

Szabó Zsófi nagyon sokat posztol a kisfiáról, de nem csak a jó dolgokat osztja meg a követőivel: azt is megtudtuk, hogy bár nagy örömmel teszi, nehezen kel fel éjszakánként Mendelhez.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szabó Zsófi decemberben adott életet Mendelnek, akit azóta szerencsére nagyon sokszor láthatunk. Iszonyatosan aranyos, mosolygós kisfiú, akire méltán büszke az édesanyja. Az anyaság nagyon jó dolog, ezt a műsorvezető is sokszor hangoztatja, viszont a közösségi oldalán sokszor elmondja, hogy sajnos nem túl jó alvó a gyermeke, éjszakánként többször is fel kell hozzá kelni, ez viszont sokszor nyűg neki. 

Szabó Zsófit arról kérdezte egy rajongója, hogy bírja-e az éjszakai virrasztást és kelést, továbbá mennyire megterhelő ez számára? A műsorvezető válasza nem meglepő, ezen majdnem minden édesanya átesik, viszont meglepő, hogy ilyen őszinteséggel vallott róla.

Néha, mikor nyöszörög, úgy érzem, nem bírom tovább, nem bírok újból felkelni és kihullik egy könnycsepp a fáradtságtól. Aztán ahogy simogatom, tudatom vele, hogy itt vagyok és számíthat rám, rájövök, hogy soha senkivel nem cserélnék és nem adnám át az éjszakai keléseket sem

– írta az oldalán a színésznő.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon