Sztárok

Berki a fenekét mutogatja egy videón, a kommentelók kiakadtak

Berki Krisztián és Mazsi ismét vakációznak, ezúttal Natit is magukkal vitték. A botrányhős és szerelme kicsit túllőttek a célon: egy olyan videót posztoltak, ami a kommentelők többségének nem tetszett.

Berki Krisztián nem az a visszahúzódó fajta, ezt azért már tudhatjuk róla. Kiderült, hogy az új szerelme, Mazsi sem szégyellős, rengeteget posztolnak mindketten. Most például Törökországból, ahol 1 hónapon belül már másodszor nyaralnak, annyi különbséggel, hogy most Natit is magukkal vitték. A tévés szerelme, Katona Renáta legújabb videójában láthatjuk, ahogy Berki Krisztián lehúzza az úszónadrágját, így megvillan a hátsója. 

A kommentelők persze belehúztak, bár egyébként sem a pozitív hozzászólások vannak túlsúlyban egyikük fotóinál sem. „Látom, van még lejjebb is… Most már nem csak az állandó majomszeretet van, hanem a Berki s*gge is napvilágot látott” – írja az egyik követő. Mások azt nehezményezik, hogy ezeket a pillanatokat igazán megtarthatnák maguknak, többen pedig azt írják, hogy többet néztek ki Mazsiból.

Neked mi a véleményed? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top