Sztárok

Tatár Csilla igent mondott a TV2-nek

Bevallom őszintén, hogy nem fogadtunk volna nagyobb összegben arra, hogy Tatár Csilla még valaha az életben igent mondana a TV2-nek, de ez is megtörtént. A Csak show és más semmi vele kezdett.

Már korábban írtuk, hogy a Csak show és más semmi néhány szereplőjére komoly tippjeink voltak, de Tatár Csillára még álmunkban sem gondoltunk volna. 

Tatár Csilla a TV2 új műsorában nagyon szexire vette a figurát: 

Tatár Csilla a Csak show és más semmi #showkiralynője

Korábban Tatár Csilla nem túl jó szájízzel mondott búcsút a TV2-nek, ráadásul azóta már ott dolgozik az exe, Gönczi Gábor is, akivel nem valószínű, hogy szívesen futna össze a tévé udvarán. Szóval, bennünket meglepett, hogy a műsorvezető visszatér, még ha csak egy show-műsor kedvéért is. Ráadásul nemrég még Csilla is arról beszélt a Story magazinnak, hogy az MTVA számít rá, és továbbra is állományban van. Az Insta oldalán megtaláltuk a magyarázatot.

Először a szülőszobán éreztem azt, hogy bármire képes vagyok, aztán másodjára akkor, amikor idén tavasszal befutottam a célba életem első félmaratonján.:) Remélem, ősszel sem hagy el az erőm és a kitartásom.:) Ez az első olyan felkérés, amire örömmel mondtam igent, nem véletlenül.:) Imádom ezt a műsorformátumot, és nagyon remélem, hogy Ti is szeretni fogjátok! Ez egy igazi komfortzóna-átlépés lesz nekem, hiszen eddig a színpadon csak és kizárólag műsort vezettem, a stúdióban és a forgatásokon pedig interjúkat készítettem.:) Most pedig egy igazi versenyautóval száguldok a cél felé!:) Szóval ősszel a TV2-n IS találkozunk majd!:) És hogy milyen feladatok várnak rám az MTVA-nal, hamarosan kiderül….

Na, mindezek fényében, te mit gondolsz? 

Itt megnézheted, hogyan vonul be Tatár Csilla a Csak show és más semmi beharangozójában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top