nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Születésnapján érkezett Magyarországra Arnold Schwarzenegger

Születésnapján érkezett Magyarországra Arnold Schwarzenegger

A Terminátor-sorozat 6. részét forgatja hazánkban.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hétfő délután megérkezett Magyarországra magángépével Arnold Schwarzenegger – számolt be róla a Bors. Az Osztrák Tölgy  a Terminátor-sorozat hatodik részét forgatja hazánkban. A többhetes forgatás Budapesten és Komáromban lesz.

A világsztár nem mellesleg a mai napon ünnepli 71. születésnapját. A Bors szerint a repülőtéren Schwarzenegger integetett egy sort a fotósoknak, majd az érte jött autóba szállt, és egy belvárosi szállodába hajtott, ahol feltehetőleg a születésnapját is megünnepli.

Schwarzenegger egyébként márciusban életmentő szívműtéten esett át, ezért komoly orvosi stábbal érkezett a magyarországi forgatásra.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon