Sztárok

Pierce Brosnan üzent a feleségének, nem csak Keely olvadt el

A Mamma Mia 2 premierén is látszott, hogy mennyire odavan Pierce Brosnan a feleségéért, de nemcsak tettekkel, hanem szavakkal is kifejezte, mit érez Keely iránt.

Hamarosan egy újabb házassági évfordulót ünnepel Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith, amiről a színész minden évben romantikus módon emlékezik meg, de nem ez az egyetlen évforduló, amit észben tart. Legutóbb éppen azt köszönte meg a feleségének, hogy már 25 éve szereti: 

Pierce Brosnan a feleségének, Keelynek most éppen a közösségi oldalán vallott szerelmet

Brosnan és Keely kapcsolatát sokszor próbálták kikezdeni, főleg miután az asszony a szülés után nem tudott visszafogyni. Hiába hozták hírbe a színészt minden partnernőjével, a pletykák maguktól elhaltak, mert a rajongóknak elég volt ránézniük a házaspárra, hogy lássák: ők bizony kitartóan szeretik egymást. Pierce Brosnan mostani szerelmes posztja alatt több százan írták le, milyen szépek együtt, és gratuláltak a negyedszázados szerelemhez. 

„Egy nő, akit szeretnek, kivirul” – írta valaki, és hogy ez mennyire igaz, arra a Mamma Mia 2 premiere is bizonyíték, ahol Keely csak úgy ragyogott. 

Pierce Brosnan felesége a Mamma Mia 2 premierén Londonban: 

Megnézem
Összes kép (3)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top