Sztárok

Kucsera Gábor Tápai Szabinának: Te egy boszorkány vagy

A sportoló házaspár a jövőről beszélt, Istenes László közölte viccesen, hogy Kucsera már nézheti a fegyvereket, hogy távolt tartsa a fiúkat születendő lányától. Kucsera Gábor és Tápai Szabina a TV2 reggeli műsorában meséltek, és nevettek egy sort.

A Mokka vendége volt Tápai Szabina és Kucsera Gábor, illetve négyéves kisfiuk, Bence. A kajakozó július közepén a Story magazinnak nyilatkozott arról, hogy miként éli meg, hogy novemberben születő gyermekük lány lesz

Mindenkitől azt hallottam, hogy a lányok általában szerelmesek az apjukba, rajonganak értük. Érdekes módon Benivel épp ilyen lett a viszonyunk, odavagyunk egymásért. Így amikor kiderült, hogy érkezik a második babánk, azt gondoltam, mennyire jó lenne még egy ilyen fiú. Másként alakult, de nem is baj. Világéletemben azzal cukkoltak a haverjaim, hogy vissza fogom kapni azt a sok disznóságot, amit elkövettem, ha egyszer lányom születik. Nos, tartok is ettől, ezért már most kijelentem, egyetlen fiú sem mehet a lányom közelébe

– mondta a Story magazinnak. 

A Mokkában szóba került, hogy mi történt, amikor Kucsera megtudta, hogy lánya születik. Mint kiderült, a vizsgálat során nem volt ott, Tápai hívta fel őt utána telefonon. 

„Hát, szívem, kislány lesz” – örömködött a kézilabdázó, és most elmondták, hogy erre Kucsera mindössze annyit mondott, hogy: 

Hát, te egy boszorkány vagy!

A kajakos elmesélte, biztos volt benne, hogy lányuk születik majd, mivel neje már az elejétől ezt mondta, hogy így lesz. Arról is beszéltek, hogy Bence sokszor megy oda édesanyjához, és simogatja meg a hasát, mire a kislány visszarúg. Egyéb részletek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top