Sztárok

Angelina Jolie új szerelméről még sokat hallunk

Egyre ismertebb volt filmes körökben, de Ed Skrein teljesítménye momentán az utolsó, ami miatt beszélnek róla. Legalábbis, amióta a brit színész és Angelina Jolie szerelme címlapsztori lett.

Angelina Jolie „szerelméről” a Gossip Cop írt először még májusban, akkor senki sem vette a pletykát komolyan, most pedig a színésznő boldogságáról egy új-zélandi magazin címlapon számolt be. Ed Skrein és Jolie viszonya így került reflektorfénybe.

Angelina Jolie magánéletéről és új szerelméről legutóbb a Woman’s Day közölt cikket

Skrein nevét a Trónok harca rajongói jól ismerhetik, ő alakította Daenerys Targaryen szerelmét, Daario Naharist, ameddig le nem cserélték. A brit színész A szállítóban, a Deadpoolban is szerepelt – hogy csak néhány ismertebb filmet említsünk –, és jelenleg Angelina Jolie-val a Demóna második részét forgatja

Megnézem
Összes kép (3)

Visszatérve a magazinra. A címlapsztori szerint Jolie újra boldog, ami a brit színésznek köszönhető. A pár a londoni forgatások alatt szeretett egymásba, és az úgynevezett bennfentes megfogalmazása szerint: „A kettőjük közötti vonzalom tagadhatatlan volt és a kapcsolatuk gyorsan kibontakozott.”

Jolie és Skrein állítólag elválaszthatatlanok,és a színésznő már a gyerekeit is bemutatta az új szerelmének. „Ed humoráért Angelina odáig van, ahogyan a gyerekek is szerették, amikor a forgatáson találkoztak.”

Ha ez nem lenn elég információ Angelina új románcáról, akkor a „bennfentes” azt is elmondta, hogy Jolie legidősebb fia, Maddox és Skrein zenei ízlése is egyforma, ezért ők különösen jól megértik egymást. A színésznő azonban sok időt tölt kettesben a szerelmével, a férfi londoni lakásában szoktak találkozgatni. „Bár megpróbálták titokban tartani a kapcsolatukat, annyira elragadták őket az érzelmeik, hogy már közös jövőt terveznek Los Angelesben a Demóna forgatása után. Tudják, hogy ez még korainak tűnik, de nem bírják ki, hogy külön legyenek egymástól.” 

Ennyit a Woman’s Day cikkről, de azért nézzük a realitást is. Bár Jolie és Skrein „nem bírják egymás nélkül”, közös fotó még nem készült róluk, a férfi sosem kísérte el a színésznőt egyetlen rendezvényre sem, nem látogatta meg a gyerekeit, és amikor egy hét forgatási szünet volt, akkor két különböző helyszínen tartózkodtak, ezeket viszont képek bizonyítják.

Angelina Jolie egyedül jelent meg az utóbbi időben (is) minden rendezvényen (fotó: Getty)

Ráadásul, a cikkben megemlítették, hogy Jolie és Brad Pitt végre megegyeztek a gyerekelhelyezés kérdésében, ezért a színésznő most már nyugodtan új életet kezdhet. A valóság azonban az, hogy Jolie és Pitt csak nyárra kötött egy megállapodást, a végleges gyerekfelügyeletért augusztusban újra bíróságra mennek, és ebben a helyzetnem nem valószínű, hogy Jolie máshol éjszakázgatna. A fent említett cikk tartalmának egyetlen valóságeleme az, hogy a hat gyereke tényleg meglátogatta a Demóna forgatásán a színésznőt, és akkor találkozhattak Skreinnel is. 

Mellesleg megjegyezzük, hogy ugyanez a magazin írta meg januárban, hogy Jolie és Tom Hiddleston együtt vannak, majd áprilisban arról számolt be, hogy Jolie és Pitt fegyverszünetet kötöttek.

Bárhogyan is, nem ez az egyetlen magazin, amely a románcról beszámolt, a Life&Style azt is felemlegette, hogy Jolie jellemzően kollégákat választ, rossz fiús színészek az esetei, és az sem zavarja, ha az illetőnek van valakije. Ed Skrein 8 évvel fiatalabb a színésznőnél, és jelenleg a párjával együtt nevelik a kisfiukat Londonban. Te hiszel ezeknek a pletykáknak?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top