Sztárok

Hosszú Katinkát rég láttuk ilyen sugárzóan boldognak

Hosszú Katinka épp az Egyesült Államokban van, legfrissebb fotóján pedig egy dögös piros ruhában pózol.

Miközben férjéről, Shane Tusupról az a legfrissebb hír, hogy semmibe vette a magyar bíróság ítéletét, Hosszú Katinkáról az, hogy épp az Egyesült Államokban tartózkodik, és úgy tűnik, boldogabb, mint valaha.

Az úszónő májusban jelentette be, hogy véget ért munkakapcsolata férjével, Shane Tusuppal, majd ezután nem sokkal azt is megosztotta, hogy egy ideig régi-új edzőjével, Dave Salóval készül. Salo 2012-ig irányította Katinka felkészülését, 2009-ben vele nyerte első vb-aranyérmét is.

Hollywood 😎 #fridayvibes #IronLady #hwapo

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A SwimSwam amerikai online lap úgy tudja, Hosszú Katinka az augusztusi, glasgow-i Európa-bajnokságig kérte fel Salót, akivel az Egyesült Államokban tréningezik. Nem csoda, hogy Katinka legfrissebb Instagram-posztjában is Amerikából jelentkezik, méghozzá a Hollywood-tábla szomszédságából.

Ami szokatlan viszont, hogy Katinka ezúttal nem egy edzés közbeni képet osztott meg magáról: a fotón egy dögös piros ruhában pózol, hatalmas mosoly kíséretében. Úgy tűnik, hogy boldogabb, mint valaha.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top