Sztárok

Gesztesi Károly: „Az elején nagyon nehéz volt megszokni”

Gesztesi Károly pár hónap múlva visszakapja a jogsiját, amit két évre vettek el, mert súlyosan ittas állapotban – a véralkoholszintje meghaladta a 2,5 ezreléket – vezetett. A színész az elmúlt időszakban tömegközlekedéssel járt például edzeni. Erről az időszakáról mesélt a Borsnak.

Gesztesi Károly új életet kezdett, amióta ittas vezetés miatt két évre elvették a jogosítványát. A színész az ügyeit tömegközlekedéssel intézi, ami eleinte nehézséget okozott neki.

„Az elején volt bennem szorongás, nem tudtam, milyen lesz az emberek közt. Soha nem erőltettem a kontaktust a nézőkkel, bőven elég, hogy színpadról, a filmvászonról találkoztunk. Fura volt. Egyrészt mit gondolnak? Mit fognak szólni, hogy csipás szemmel, nem a tévéből megszokott frizurával, sminkkel, nem mindig jókedvűen látnak? Gondoltam, taxival járok, vagy felveszek egy sofőrt, de aztán megszoktam. Már az sem zavar, ha néznek. Jót tett ez a másfél éves terápia. Mióta gyalogolok, elmúlt a térdfájásom, és már nem csak a színpadról ítélem meg a közönséget” – mondta Gesztesi Károly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top