nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megszólalt komoly tüdőműtétje után Székhelyi József

Megszólalt komoly tüdőműtétje után Székhelyi József

Székhelyi Józsefet megoperálták, csütörtökön mehetett haza a kórházból. Elárulta, miből merít erőt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Székhelyi József tüdejében még tavaly novemberben fedeztek fel daganatot, kemoterápiás kezelést kapott, az állapota javulni látszott. Nemrég azonban kiderült, hogy áttétek alakultak ki a színész szervezetében, és kezelőorvosai jobbnak látták, ha megoperálják. A beavatkozás sikerült, Székhelyi József a körülményekhez képest jól van, és csütörtök délután már haza is mehetett, hogy otthon pihenhessen.

„Most hozott haza a fiam a kórházból, megoperáltak, túl vagyunk rajta. Reménykedünk, hogy segíteni fog. Nagyon sokat számít, hogy ennyien velem éreznek, és szorítanak a gyógyulásomért. A közönség és az olvasók szeretete megmelengeti a szívemet, igazán köszönöm mindenkinek, aki aggódik értem” – mondta a művész a Blikknek

A színész elárulta, hogy mellényzsebében mindig ott lapul hatéves kislánya, Sára fotója. Mintegy ereklyeként hordja magánál, hogy a legnehezebb pillanatokban mellette legyen, és erőt meríthessen a fotóra pillantva. „Mindig nálam van a kép, ez a támaszom, ha baj van. Ő az őrangyalom, bárhová kellett mennem, velem volt” – mondta Székhelyi József.

Megosztás Facebookon