Sztárok

Részletek Gömöri András Máté és Polyák Lilla esküvőjéről

A tavaly áprilisi eljegyzésük óta sokan találgatták, mikor lesz Polyák Lilla és Gömöri András Máté esküvője.

Polyák Lillát és Gömöri András Mátét eleinte sok támadás érte a köztük lévő korkülönbség miatt, de szerelmük már több mint két éve állja a sarat. Az eljegyzés után az első nagy lépést tavaly karácsonykor tették meg, amikor közös családi házat vettek. A közelmúltban többször felröppent a hír, hogy esetleg elmarad az idén nyárra tervezett esküvő, ám a pár – ahogy a szerelmükkel is – rácáfolt a pletykákra.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla csütörtök délután a Facebook-oldalukon kürtölték világgá a jó hírt: előző nap hivatalosan is összekötötték az életüket.

A Blikk úgy tudja, az esküvőt tényleg akkora titoktartás övezte, hogy sok kolléga is meglepődött a hír hallatán. Korábban Lilla a Best magazinnak elmondta, úgy alakult a nyaruk, hogy egyetlen hét közös szabadságuk lesz, hát ezt a hetet tényleg sikerült különlegessé tenniük.

„Korábban nagyobb esküvőt szerettünk volna, de átgondoltuk, és már inkább olyat szeretnénk, mint egy kis csillogó ékszerdoboz” – nyilatkozta az év elején Gömöri András Máté.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top