Sztárok

Megduplázódhat Majkáék gyermekeinek száma

Majoros Hajnalka a Majkával való kapcsolatuk kulisszatitkairól mesélt, érdekes részletek is kiderültek.

Már 8 éve van együtt Majka és Majoros Hajnalka. Elárulták, mi a kapcsolatuk titka.

„Fontos, hogy egy pár tagjainak legyen tere, legyen a családi élete mellett is magánélete, ami csak az övé. Azt gondolom, hogy a hosszú kapcsolat titka többek között ez, vagyis a külön élettér, hogy friss levegőhöz jussunk, majd újra hiányozzunk egymásnak, akár naponta többször is”mondta Majoros Hajnalka.

Dundikának és Majkának két fia van, Marián és Olivér. A családalapítás gyorsan változtatta meg a szerelmesek életét, mindkettejüknek meg kellett küzdenie azért a harmóniáért, amiben most élnek.

„Marián gyorsan jött, és Petinek akkor indult be igazán a karrierje. Sokat voltam egyedül a picivel, de ezt nem panasznak szánom. Amikor megismerkedtünk, akkor nekem volt több munkám, rengeteg olyan este volt, amikor Peti várt rám otthon. A fiunk megszületésével megfordult a kocka, de örömmel vállaltam a háztartásbeli szerepet. Olivér születésénél már könnyebb helyzetben voltunk, Peti abbahagyta a haknikat, csak nagy koncerteket vállal, többet van a fiúkkal és velem is. Hetente egyszer egyébként a mai napig csinálunk magunknak egy kettesben eltöltött napot, ami szintén fontos ahhoz, hogy ápoljuk a kapcsolatunkat” – mesélte a modell A Borsnak.

„Négy gyereket terveztünk – árulta el Dundika. – Nos, ebből már megvan kettő, és ha őszinte akarok lenni, most nem lenne rossz egy kis szünet. Olivér 2,5 éves, most ment bölcsibe, és nagyon jólesik egy kis magamra fordított idő… aztán meglátjuk, hogy lesz. Ha négy gyerek lesz, annak is örülni fogok, de nyilván boldogok vagyunk kettővel is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top