Sztárok

Komjáthy Ági élete megváltozott a skálás idők óta

Komjáthy Ágit 1976-ban a Skála reklámarcaként ismerhettük meg, majd egy kis időre eltűnt a kíváncsi szemek elől. Ettől függetlenül senki nem felejtette el, a mai napig megismerik az utcán.

Komjáthy Áginak mesébe illően alakult a modellkarrierje: első lett az 1971-es Anna bálon, ahova az édesanyja nevezte be. Innentől pedig jöttek a felkérések, rengeteg munkát kapott. 1976-ban érkezett a nagy áttörés, amikor a Skála üzletház reklámarcának választották. Ettől függetlenül sosem a külsőségeknek élt, hiszen a nevelése nem engedte volna. 

„A szüleim kislánykoromban megtanítottak arra, hogy ha valaki megdicsér a szépségem miatt, azt kell válaszolnom: nem vagyok szép, csak rendes” – mondta Komjáthy Ági a BEST magazinnak.

Sohasem volt központi kérdés a külsőnk

– emlékezett vissza. Az egyetem után a szakmájában akart elhelyezkedni, ám bájos külseje miatt felajánlották neki, hogy legyen az üzletház arca. Emellett pedig először a Skála marketingosztályának vezetője lett, majd a vevőszolgálati osztályé. „1978 őszén terhes lettem. Amikor ezt bejelentettem, megijedtek, hogy mi lesz a külsőmmel a szülés után. (…) Szerencséjük volt. Három hónappal a szülés után már fotózhattak” – nosztalgiázott Ágnes, aki azt is elárulta, hogy azóta is együtt van a férjével, a gyermekeik pedig külföldön élnek, ott próbálnak szerencsét. Azt is elmondta az egykori modell, hogy bár sokat tesz a külsejéért, soha nem feküdne kés alá. 

Kiemelt kép: Martin Gábor/retromagyarfotomodellek.blogspot.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top