Sztárok

Rúzsa Magdi tisztázta a gyerekkérdést

Rúzsa Magdi élőszóban reagált mindazokra a nemrég napvilágot látott állításokra, melyek szerint az egyik fellépését megelőzően extra kérésekkel állt volna elő. Azt is elárulta, mi az igazság a gyermekáldás kapcsán felröppent hírekkel kapcsolatban.

Nemrég látott napvilágot a magyar sajtóban egy olyan cikk, amelyben azt állítják, hogy Rúzsa Magdi igencsak sztárallűrökkel övezetten vállalta legutóbbi fellépését. A cikk szerint az énekesnő speciális bioételeket kért legutóbbi fellépése előtt a backstage-be, míg nyugalmát testőrök vigyázták. Magdi először közösségi oldalán cáfolta mindezt, ám most kizárólag a 103.9 Sláger FM-en élőszóban is elmondta, mi az igazság. „Nem szeretem az igazságtalanságot, és bár nem szoktam belemenni ilyenekbe, hogy reagálok egy cikkre, de amikor azt érzem, hogy ez olyan irányba befolyásolja a közönségemet – akikért nagyon hosszú évek óta dolgozom, hogy ott legyenek a koncertjeimen – , akkor nem engedhetem meg, hogy olyan dolgokat terjesszenek rólam, ami nem igaz” – kezdte az énekesnő, aki pontról pontra cáfolja a róla keringő pletykákat.

Fotó: Facebook

„Akivel dolgoztam együtt bármilyen formában is, az tudja, hogy nem ilyen vagyok. Most egymás után jelentek meg velem kapcsolatban olyan dolgok, amelyek bicskanyitogató ferdítésekkel voltak tele. Úgy éreztem, hogy meg kell szólalnom, hogy mindezeket megcáfoljam” – mondta Rúzsa Magdi, aki nagyon hálás a közönségének, hogy nem dőlt be a rosszindulatú pletykáknak.

A közönségem egy emberként ugrott össze, egy emberként támogatnak és cáfolják meg ezeket a rágalmakat, ami nagyon jólesik

– mondta az énekesnő, akinél legutóbb azt találgatta a sajtó, vajon gyermekáldás áll-e mindannak a hátterében, hogy a fővárosban egy darabig nem ad koncertet. „Itt egy komoly félreértés van. Továbbra is koncertezek majd, csak Budapesten nem leszek látható a következő évben. Ennek oka van, de nem a szülőszoba, hanem egy következő Aréna-koncert, amelyről később bővebb információval is szolgálok majd” – árulta el az énekesnő Pordán Petrának, Abaházi Csabának, Bárdosi Sándornak és Növényi Norbertnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top