nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Németh Kristóf rákkeltő gyógyszert szedett

Németh Kristóf rákkeltő gyógyszert szedett

A napokban többen is megírták, hogy a gyártó visszahívta az egyik vérnyomáscsökkentő gyógyszert, mert az rákkeltő anyagokat tartalmaz. Németh Kristóf is erre hívta fel a követői figyelmét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Németh Kristóf jelenleg a szerelmével és a kisfiával vakációzik, azonban egy szomorú hír szakította meg a boldog napokat. A színész évek óta vérnyomásproblémákkal küzd, ezt pedig gyógyszerrel szabályozza. Most azonban kiderült, hogy az általa eddig szedett orvosság szennyezett, és rákkeltő anyagokat tartalmazhat

„Aki esetleg Valsartan tartalmú vérnyomáscsökkentőt szed (mint én), azonnal konzultáljon az orvosával. A hírek szerint a készítmények rákkeltő anyaggal szennyezettek!” – írja Németh Kristóf a közösségi oldalán, felhíva ezzel követői figyelmét, hogy mindenki azonnal cserélje le a gyógyszert.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon