nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Arnold Schwarzenegger komoly orvosi stábbal érkezik Budapestre

Arnold Schwarzenegger komoly orvosi stábbal érkezik Budapestre

Arnold Schwarzenegger a Terminator 6. részét forgatja Budapesten. Mivel néhány hónapja komoly szívműtéten esett át, kímélnie kell magát a forgatáson.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Spanyolországban forgatott jelenetek után Budapesten folytatja a munkát a Terminator 6 stábja – írta a Bors. A főszerepben visszatérő Arnold Schwarzenegger is a napokban érkezik a fővárosba. Mivel a sztárnak három és fél hónapja komoly szívműtéte volt,

az orvosai is jönnek vele. 

Fotó: Robert Cianflone/Getty Images

Hiába üzeni, hogy na­ponta edz a konditeremben, nem jelent semmit. Ebben az állapotban aligha vállalhat komoly akciójelenetet. Minimális igénybevételnek fogják kitenni, a többit dublőrökkel, kaszkadőrökkel és komputeranimációval fogják megoldani” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő filmes. Az óvintézkedésekre azért van szükség, mert a szívbillentyűműtét során komplikáció lépett fel, ezért fel kellett nyitni a színész mellkasát.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon