Sztárok

Liu Shaolin Sándor szakított a szerelmével

Nagy volt a távolság, és ritkán találkoztak. Az olimpiai aranyérmes magyar gyorskorcsolyázó azóta az edzésekre koncentrál.

Liu Shaolin Sándor szakított a barátnőjével, a szintén gyorskorcsolyázó brit Elise Christie-vel. A szomorú hírt az olimpiai bajnok sportoló a Facebookon jelentette be.

Azt írta, lehet, hogy néhányan már tudják, de azt szeretné, ha tőle hallanák a hírt: elválnak útjaik Elise-szel.

Nem haraggal váltunk szét, de a nagy távolság, a kevés találkozás nem könnyítette meg a dolgunkat, így nemrégiben úgy döntöttünk, nem folytatjuk tovább.

A szakítás néhány hete történt. Az olimpiai aranyérmes magyar gyorskorcsolyázó azóta az edzésekre koncentrál, és megnyugtatott mindenkit: jól van.

Liu Shaolin Sándor és Elise Christie volt a phjongcshangi téli olimpia legaranyosabb szerelmespárja. Miután a magyar gyorskorcsolyaváltó történelmi jelentőségű győzelmet ért el 5000 méteren, Liu Shaolin a kedvese nyakába borult. 

Sőt, kettejük nevéhez fűződik a téli olimpia legromantikusabb pillanata is. Mivel Elise utolsó olimpiai versenyén súlyosan megsérült, Sándor a hátára vette a párját, és úgy vitte körbe az arénában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top