Sztárok

Köllő Babettet minden állat követi

A Feleségek luxuskivitelben első adásában még nem gondoltuk, hogy egyszer még így látjuk Köllő Babettet. Mondjuk, az eddig is kiderült róla, hogy amibe belekezd, azt nem tudja félgőzzel csinálni.

Időről időre jelentkezik Köllő Babett és Pusztai Olivér a Stílerrel, a legutóbbi adásban pedig egy fogadást kötöttek. A luxusfeleség ezúttal egy tanyára került, de ettől nem jött zavarba, mint tudjuk, Köllő Babett vidéki lány, és erre mindig büszke volt. Igaz, a feladat, amit Olivér kitalált, még neki is új volt. 

Időre kellett tehenet terelnie Köllő Babettnek, amitől eleinte kicsit tartott, aztán valami mágikus fordulat következett: 

Hogy időre sikerült-e a feladatot teljesítenie, az a lenti videóból kiderül. A fogadás értelmében vagy ő megy konyhásnéni-szettben a Gucci boltba vásárolni, vagy Olivér tanul meg mindenféle terepen tűsarkúban járni, de bárhogyan is, a színésznőt lelkesítette a kihívás, ezért külön kihangsúlyozta: 

Írjatok még olyan dolgokat, ami szerintetek küldetés, és csináljam meg!

Ti mit találnátok ki neki(k)?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top