nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Dokumentumfilm készül Paul Walkerről

Dokumentumfilm készül Paul Walkerről

A jövő hónapban mutatják be az Egyesült Államokban.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Dokumentumfilm készül az autóbalesetben elhunyt Paul Walkerről. Az I Am Paul Walker című filmet Adrian Buitenhuis rendezi, és megszólalnak majd benne a néhai filmsztár rokonai és barátai is, köztük a Halálos iramban-sorozatból ismert Tyrese Gibson. A filmet augusztus 9-én mutatják be az Egyesült Államokban – írja a CNN.

Walker hírnevét a Halálos iramban-filmeknek köszönhette, a hetedik epizód forgatását azonban már nem tudta befejezni, mivel 2013 novemberében súlyos autóbalesetet szenvedett: az autó, amelyben ült, egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott, és kigyulladt. Walker és az autót vezető barátja a helyszínen meghaltak.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon