Sztárok

Mesés helyen nyaral Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor éppen a megérdemelt szabadságukat töltik Kréta szigetén, ahol egy reggeli fotó is készült: az ágyból posztoltak, a kép pedig igencsak szexire sikerült.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatában sokan kételkedtek, mégis úgy tűnik, hogy minden rendben van velük, rengeteg időt töltenek együtt, most pedig vakációzni is kettesben mentek. Méghozzá a görögországi Kréta szigetére, ahol egy luxushotelben múlatja az időt Gabi és Gábor. A legnagyobb foglalási oldal szerint egy éjszaka akár 100 ezer forint is lehet, nyilván sok múlik azon, hogy időben foglaltak-e. Mindenesetre minden megvan ahhoz, hogy szuper legyen a nyaralás – és természetesen már egy közös fotót is kaptunk. 

„Az ilyen reggelek” – írja a képéhez Krausz Gábor. A fotó eléggé szexi lett, Tóth Gabi combját is láthatjuk egy olyan szögből, ahonnan valószínűleg még soha. A képhez még Kollányi Zsuzsi is kommentelt, jó nyaralást kívánt a szerelmeseknek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top