Sztárok

Meghalt Annabelle Neilson, a modell és gyerekkönyvíró 49 éves volt

Az ismert modellt és kedvelt gyerekkönyvírót holtan találták a lakásában. Annabelle Neilson kedvelt volt a brit arisztokraták körében, rengetegen gyászolják.

Hétfőn este jutott el Annabelle Neilson halálhíre a brit sajtóhoz, az egykori modell élettelen testére a chelsea-i lakásában találtak rá. A 49 éves nő ügyét a rendőrség nem kezeli bűnesetként, semmi gyanúsat nem találtak a helyszínelés során. 

Annabelle Neilson jó barátja, Kate Moss összetört a hír hallatán.

Annabelle Neilson egyik legjobb barátja Kate Moss volt

Annabelle Neilsont sokan Nat Rothschild exeként ismertek, de már a házassága előtt a kifutó sztárja volt, majd az utóbbi években egyre népszerűbbek voltak a gyerekkönyvei.

Annabelle Neilson és Nat Rothschild

A divatvilágból számos barátja volt Kate Moss mellett is, többek között Naomi Campbell és az ismert tervező, Alexander McQueen. A királynő távoli rokonaként (II. Erzsébet királynő édesanyjának a másodunokatestvére volt Neilson nagymamája) számos elit társadalmi eseményen vett részt, legutóbb a volt barátja, Lord Edward Spencer-Churchill esküvőjén látták. 

Rengetegen fejezték ki a részvétüket, sokan gyászolják, arról viszont nincs hír, hogy a temetését szűk körben rendezik-e. 

Annabelle Neilson halála sokkolta a környezetét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top