Sztárok

Az apósjelöltje verte meg a Kerozin énekesét

Kovács Axel igazán kellemetlen helyzetbe került, a saját (majdani) apósa támadt rá, a rendőrséget is ki kellett hívnia.

Családi viszály szenvedő alanya lett a Kerozin frontembere. Kovács Axelre magából kikelve rátámadt a barátnője apja, aki egy ismert helyi művész.

„Hajnalban értem haza egy fellépésről, és a barátnőm hívására ébredtem kora délután. Zaklatott volt, azt mondta: Gyere értem, de ne szállj ki a kocsiból, mert az apám meg fog verni – idézte a történteket Kovács Axel. – Hasonló fenyegetések korábban is elhangzottak, mert a szülők nem nézik jó szemmel a kapcsolatunkat, a hőség miatt viszont nyitott kocsiajtóval vártam a szerelmemet, a lábamat is kilógattam. Hirtelen ott termett az apja, aki rányomta az ajtót a lábamra, majd próbált kirángatni, közben folyamatosan ütlegelt.”

A történet ezzel nem ért véget, a kocsi mellett is folytatódott a dulakodás. „Tudtam, nem üthetek vissza, de azt sem akartam, hogy megverjen. Alacsonyabb nálam, így a fejemet célzó ütések elől elhajoltam, de a combom most is sajog a rúgásaitól és a hasam is fáj, akkora gyomrost kaptam” – idézte fel a Blikknek a popsztár, aki a közeli cukrászdába menekült.

„Kértem az egyik felszolgálót, hívjon rendőrt, de azt hitte, viccelek. Aztán a művész úr is bejött, de ott csak fenyegetőzött: »Megöllek, te rohadék! Szétverem a fejed, csak gyere ki innen!« Hívtam a zsarukat, akik a száz méterre lévő kapitányságról percek alatt ott voltak” – mesélte a debreceni együttes frontembere, hozzátéve: barátnője majdnem az egész esetet lefilmezte a telefonjával. „Így akarta az apját megfékezni, mondta is neki, »indítom a videót«, de a művész úr teljesen begőzölt. A felvételt a rendőrök is megnézték, nekem adtak igazat, de nem tettem feljelentést. Nem akarok szembesítésre járni, a barátnőmet megviselte, hogy az apját így látta” – tette hozzá Axel.

A lap kereste a másik felet is, de nem kívánt nyilatkozni az esetről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top