Sztárok

Rúzsa Magdi: „Most lett nagyon elegem”

Rúzsa Magdit talán még nem láttuk idegesnek, most viszont nála is kiborult a bili: az énekesnő a közösségi oldalán fakadt ki, kiosztotta a gyűlölködőket.

Rúzsa Magdit világsztárként őrzik – írta tegnap a Bors, az EFOTT fesztiváligazgatója, Maszlavér Gábor szavait idézve. Gábor extra dolgokat is elárult az énekesnőről, mint például, hogy milyen kérései voltak, mennyire figyeltek a biztonságra, hogyan viselkedett. Nos, nem tudni mi az igazság, hiszen Rúzsa Magdi a közösségi oldalán fakadt ki, mindent cáfolt, ami a tegnapi cikkben megjelent. 

Az énekesnő durván kezdte a mondandóját:

Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!

– írta a közösségi oldalán Rúzsa Magdi, majd a tegnap megjelent információkat cáfolta.

„(…) 1. Tíz éve ugyanezzel a busszal járom az országot! (ó és belátni rajta), sokszor amikor öltözőm sincs ebben próbálom lebűvészkedni magamról a fellépőruhát, úgy hogy ne lásson mindenki.
2. Csak 2 db interjút adtam pont az EFOTT-on! Élőben jelentkeztünk be a Music Channellel és segítettem a Bátor Tábornak egy videó üzenettel.
3. Semmilyen sztárallűröm nincs. Minden koncertre szendvicset kérek a stábnak, meg salátát (NEM BIO) vagy rizses húst a zenekarnak és nekem.
4. Nincs is biztonsági emberem, olyannyira vagyok “ világsztárként védve” !!!! Tessék körülnézni másik magyar zenekaroknál, ahol a backstageben is (amit őrök védenek) ott áll az őr az ajtajuk előtt.
5. A fellépőruháim nagy részét MAGYAR TERVZŐK készítik, vagy tehetséges varrónők az ötleteim alapján. 
6. Nincs fodrászom vagy sminkesem sem a koncerteken, megnézhetőek a werk videóim abban aztán látszik az igazság.
7. Nem iszom egy korty alkoholt sem a koncertek alatt és nem vagyok betépve sem ( lehet ez a baj????)” – fakadt ki az énekesnő a Facebookon, majd megköszönte a rajongóinak, hogy nem hiszik el a sajtóban megjelenteket, és továbbra is mellette állnak.

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top