nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Dancs Annamari nem bánja, hogy egyedülálló anya

Dancs Annamari nem bánja, hogy egyedülálló anya

Dancs Annamarit megviselték az elmúlt egy év nehézségei, ám ma már újra boldog, sőt a Mokkában azt is elárulta, már nem bánja, hogy egyedülálló édesanyaként kell nevelnie kisfiát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Dancs Annamari már nem kér Kerényiékből, ezt nemrég ki is jelentette. A színésznő éppen válik Kiskerótól, amiért ő megcsalta az Operettszínház egy fiatal tehetségével. A gyermekelhelyezést illetően egyelőre nem sikerült megegyezniük, de Dancs Annamari azt sem bánná, ha egyedül kell felnevelnie, hiszen ahogy ő mondja, egyáltalán nem bánja, hogy ez így alakult. 

Annamari azt is elárulta a Mokkában, hogy ahova tudja, viszi a kisfiát, Ádámot, hiszen nagyon jó gyerek, és jól tűri a megpróbáltatásokat. „Nagyon jó partner mindenben. Hamar alkalmazkodik, minden érdekli. Nyitott kisfiú a világra, ami hatalmas segítség nekem minden szempontból. (…) Iszonyatos logisztika megoldani, de ezt minden édesanya tudja. Anyukám gyakran utazik fel, illetve van két barátnőm, akik sokat segítenek, egyébként meg természetesen minden szabadidőmet a kisfiammal töltöm. Megmondom őszintén, nem is bánom, hogy ez így van.” 

Dancs Annamari a Mokkában beszélt a kisfiáról

Megosztás Facebookon