Sztárok

A fél Marvel-univerzum ott volt a wimbledoni teniszdöntőn

A focivébé árnyékában vasárnap lezajlott a teniszvilág egyik legrangosabb eseménye is, amelyen számos híresség képviseltette magát.

Novak Gyokovics győzelmével zárult a világ legrégebbi teniszbajnokságának döntője a londoni Wimbledonban. A szerb teniszező az ausztrál Kevin Andersont győzte le 6-2, 6-2, 7-6-ra, ezzel negyedik alkalommal szerezte meg a trófeát.

Wimbledonban a mai napig őrzik a hagyományokat, a játékosok például kizárólag fehér ruházatban léphetnek a legendás füves teniszpályára, a közönség soraiban pedig nem ritka látvány a brit királyi család valamelyik tagja.

Novak Gyokovics 4. wimbledoni trófeájának örülhetett vasárnap (Fotó: Getty Images)

Nem volt ez másképp most sem, a közvetítés során többek között Vilmos herceget és Katalin hercegnét is látni lehetett. Katalin korábban is ellátogatott az idei wimbledoni tornára, szombaton például sógornőjével, Meghan Markle-lel együtt nézték a nők döntőjét.

Vasárnap a királyi család tagjai mellett számos ismert színész is a helyszínen követte Gyokovics és Anderson küzdelmét. Ahogy az alábbi fotókon is látható, a Marvel-univerzum hősei közül többen is jelen voltak a döntőn. A Lokit alakító Tom Hiddleston például egyenesen Vilmos herceg mögött foglalt helyet, míg a Dr. Strange-et életre keltő Benedict Cumberbatchet akár kevésbé ismert királyi sarjnak is lehetett volna nézni elegáns fehér szerelésében. De a fiatal tehetség, Tom Holland is ott volt – őt mostanság Pókember álarca mögött láthatjuk a mozivásznon.

Lehet, hogy mindhárman egy következő Marvel-film forgatási munkálatairól (a szuperhős-birodalom több filmjét is Londonban forgatták) ugrottak ki lazítani egy picit a teniszmeccsre?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top