Sztárok

Világsztárként őrzik Rúzsa Magdit

Rúzsa Magdi hatalmas bulit csapott az EFOTT-on, de volt néhány furcsa extra kérése.

2020-ig az idei EFOTT Fesztivál volt Rúzsa Magdi egyik utolsó fellépése Budapesten és környékén. Ezt pár hete ő maga jelentette be a közösségi oldalán egy videóüzenetben. 

A fesztivál több száz fellépője közül Magdi volt az egyik, akinek jelnyelvi tolmács segítette a koncertjét, hogy a halló fiatalok mellett a siketek is élvezhessék a zenéjét. A vajdasági énekesnő különleges, egyedi tervezésű ruhájában végigtombolta a bulit, és teljesen átadta magát a zenének és a közönség szeretetének. De különösen erős védelmet kért, és gyorsan távozott.

A Bors elérte Maszlavér Gábor fesztiváligazgatót, aki elárult néhányat Rúzsa Magdi egyéb igényei közül is. „Rúzsa Magdi 18 fős stábbal érkezett, és kifejezetten kérte, hogy csendes öltözőt kapjon, ahol nyugodtan be tud skálázni. Emellett mentes ásványvizeket, gyümölcstálat, szendvicstálat kért, és hogy mindezek egészséges bioalapanyagokból készüljenek. De ez, mondhatni, általános kérés” – mesélte az igazgató.

Az énekesnő úgy döntött, senkinek sem ad interjút. Sőt fotózkodni sem lehetett vele a rajongóknak, mert már a back­stage-ben lesötétített kisbuszba szállt, és úgy hagyta el a fesztivál területét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top