nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Világsztárként őrzik Rúzsa Magdit

Világsztárként őrzik Rúzsa Magdit

Rúzsa Magdi hatalmas bulit csapott az EFOTT-on, de volt néhány furcsa extra kérése.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

2020-ig az idei EFOTT Fesztivál volt Rúzsa Magdi egyik utolsó fellépése Budapesten és környékén. Ezt pár hete ő maga jelentette be a közösségi oldalán egy videóüzenetben. 

A fesztivál több száz fellépője közül Magdi volt az egyik, akinek jelnyelvi tolmács segítette a koncertjét, hogy a halló fiatalok mellett a siketek is élvezhessék a zenéjét. A vajdasági énekesnő különleges, egyedi tervezésű ruhájában végigtombolta a bulit, és teljesen átadta magát a zenének és a közönség szeretetének. De különösen erős védelmet kért, és gyorsan távozott.

A Bors elérte Maszlavér Gábor fesztiváligazgatót, aki elárult néhányat Rúzsa Magdi egyéb igényei közül is. „Rúzsa Magdi 18 fős stábbal érkezett, és kifejezetten kérte, hogy csendes öltözőt kapjon, ahol nyugodtan be tud skálázni. Emellett mentes ásványvizeket, gyümölcstálat, szendvicstálat kért, és hogy mindezek egészséges bioalapanyagokból készüljenek. De ez, mondhatni, általános kérés” – mesélte az igazgató.

Az énekesnő úgy döntött, senkinek sem ad interjút. Sőt fotózkodni sem lehetett vele a rajongóknak, mert már a back­stage-ben lesötétített kisbuszba szállt, és úgy hagyta el a fesztivál területét.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon