Sztárok

Családi ünnepségen jött rá, hogy világsztár a rokona

Bár a névazonosság miatt a férfi gyanakodott, gyanúja csak akkor igazolódott be, amikor a világhírű unokatesó szembejött a családi összejövetelen.

Jemale Bozeman a Marvel egyik legutóbbi kasszasikere, a Fekete párduc után kezdett gyanakodni, hogy esetleg rokoni szálak fűzik a film főszerepét alakító Chadwick Bosemanhez, mivel vezetéknevük egyetlen mássalhangzó kivételével tökéletesen megegyezik.

Boseman először a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháború című Marvel-filmben ölthette magára a képregényhős jelmezét, idén pedig kétszer is eljátszhatta Wakanda akcióhős királyát, a Fekete párduc, illetve a Bosszúállók: Végtelen háború című kasszasikerekben.

A színész ezzel berobbant a világ élvonalába, ugyanis bár már 15 éve szerepel kisebb-nagyobb sorozatokban, filmekben, a világhír eddig elkerülte, ma viszont már abszolút A listásnak számít, számtalan NBA-meccsen lehetett már látni, ahogy a sztárjátékosokkal pacsizik.

Jemale Bozeman tehát erősen gyanakodott, hogy lehetnek köztük rokoni szálak, azonban nem tudta, hogy erről hogyan bizonyosodhatna meg. Mígnem a közelmúltban nagy családi összejövetelre került sor, ahol Jemale meglepetésére egyszer csak Chadwick Bosemannel találta magát szembe. A világsztárral a lenti fotó tanúsága szerint a Boseman/Bozeman-klán más tagjai is fotózkodtak, ami nem csoda, elvégre egy Marvel-film főhőse nem mindennap állít be a családi ünnepélyre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top