Sztárok

Újra gyanúsítottként hallgatják ki a Viszkist

Ambrus Attilának vallomást kell tennie. A tette miatt pedig a megélhetése is veszélybe került.

Mi is írtunk róla, hogy ittasan vezetett Ambrus Attila, ezért egy közúti ellenőrzésnél elvették a jogsiját. Az eset Szegeden történt, nagyjából egy hónapja, a Viszkis pedig már meg is kapta az idézést.

„Sokáig zsivány voltam, de már nem akarok azzal szerepelni, hogy rosszat tettem. Elvittem a balhét, beismertem, hogy ittam. Biztos voltam benne, meggyanúsítanak, de még nem tudom, mi történik majd” – mondta a Blikknek Ambrus Attila, aki több szempontból is nehéz helyzetbe került a történtek miatt.

„Félkarú ember lettem így, jogsi nélkül, nem tudok vezetni, nem járhatok szabadon. A feleségem, Réka visz mindenhova, mert sofőrt nem tudnék megfizetni. A párom várandós, nem kérhetem meg, éjjel maradjon fent miattam, vagy vezessen több órát” – mondta.

Ambrus Attila ügyvédje is megszólalt. „Reméljük, méltányolhatóak lesznek azok az érvek, amelyek igazolására az iratokat a közeljövőben terjesztjük elő. Azt reméljük, csupán pár hónapra vonják be vezetői engedélyét, hiszen a hatóságnak erre is lehetősége lesz” – nyilatkozta az ügyvéd.

Ambrus Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top