Sztárok

Ördög Nóra szürreálisnak tűnő kezelést is vállalt

Ördög Nóra és Nánási Pál tényleg mindent megtettek, hogy közös gyerekeik lehessenek. Elárulták a részleteket.

Ördög Nóra és Nánási Pál új, saját készítő rádióadásukban osztották meg a hallgatókkal, hogy még földöntúli erők segítségét is kérték, amikor úgy tűnt, nem lehet gyermeke a műsorvezető nőnek.

„Mindenkinek meg kell találni szerintem azt az alternatív kapaszkodót is, amiben hinni tud. Én azt hiszem, ebben is elmentem a végsőkig, vagy hát mi, mert ez is közös utazás volt, a saját komfortzónámon kívül. Nem vagyok különösebben ezoterikus beállítottságú lány, de azt gondoltam: nem tehetem meg, nem lehetek annyira pökhendi, hogy azt gondoljam, tudok én mindent a világról” – idézte fel a spirituális kaland indíttatását Ördög Nóra.

A sikertelen beültetések után a pár pénzt és energiát nem kímélve látogatott el a Pilisbe egy nemzetközi hírű sámánhoz, aki rövid távon gyermeket ígér a látogatóinak. A szürreálisnak tűnő kezelésen mindkettőjük mellkasára fémtallérokat helyezett a guru.

„Valamilyen elképesztő sámán-guru-istenkirály gyógyító külföldi Magyarországra látogatott. Volt valamilyen könyvbemutatója, és akkor ismerősön keresztül sikerült – súlyos tízezrekért, nyilván nem ingyen – egy privát találkozót kieszközölni, és hát az volt az ígéret: ő aztán mindenkinek gyereket csinál három hónapon belül. Nem mertem nemet mondani, nehogy megbüntessenek az égiek” – mondta Ördög Nóra a legutóbbi podcast adásukban, amikor a férjével meddőségükről meséltek

A beszélgetésből kiderült: nem vált be a sámán kezelése, a pár első gyermeke, Mici körülbelül két évvel később született meg, majd Vencel, aki már természetes úton fogant.

Nánási Pál és Ördög Nóra a gyerekeikkel (Fotó: Facebook/Ördög Nóra)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top