Sztárok

Exkluzív képek Lajos herceg keresztelőjéről – vidám volt a királyi család

Egy hetet kellett várni arra, hogy a brit királyi család megmutassa a Lajos herceg keresztelőjén készült családi fotókat. Az eddigi hozzászólásokból kiderült: megérte a várakozás.

Múlt hétfőn volt Lajos herceg keresztelője, amire sokan azért vártak, mert végre együtt láthatták a cambridge-i klán öt tagját. Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyerekéről a születése után készültek fotók a kórház lépcsőjén, majd néhány nappal később a testvéreivel közös képet mutatott a pár, most pedig végre itt vannak a közös családi fotók. 

Ez a kép Vilmos herceg és Katalin hercegné kedvence, és remélik, hogy mindenki annyira örömmel fogadja, mint amilyen örömmel megosztják ezt mindenkivel:

A fenti képet Matt Porteous fotózta, de rajta kívül ott volt még Matt Holyoak, aki a keresztelő hivatalos képeit készítette, megtiszteltetésnek vette, amiért őt kérte fel Katalin hercegné és Vilmos herceg egy ilyen bensőséges családi pillanat megörökítésére. 

„Mindenki nagyon nyugodt volt, és remek hangulatban voltak. Egyértelműen egy élmény volt elkészíteni a felvételeket, és csak remélni merem, hogy az ottani örömteli hangulat átjön a képeimen”  mondta a fotós a People magazinnak a képek megjelenése után. 

Katalin, Vilmos a kis Lajos herceggel, György herceggel és Sarolta hercegnővel: most álltak kamerák elé így öten először 

A nagy közös képen a szűk család látható, a Middleton család, Károly herceg, Kamilla, Harry herceg és Meghan Markle.

Azokon a képeken, amelyeken csak a királyi család látható, sokak szerint Katalin királynőként ül. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top