Sztárok

Kocsis Tibor tisztában van önmagával

Kocsis Tibor a csillagjegye alapján is remekül tudja elemezni magát. A Szűz jegyűek mindenképpen figyeljenek!

Kocsis Tibort a horoszkópjáról kérdezte a Bors. Az énekes a Szűz jegyében született, és tisztában van vele, hogy milyen tulajdonságai fakadnak ebből.

„Szűz jegyűként kritikus vagyok, elsősorban magammal szemben. Mások bírálatánál inkább óvatosan, semmiképpen sem bántóan fogalmazok. Tapasztalatból tudom, hogy ha minden kritikát megfogadnék, teljes lenne a zavar, annyira egymásnak ellentétes dolgokat mondanak. A pontosság és a megbízhatóság fontos számomra, habár mostanában néha magam is kések. Azzal, hogy nagyon sokszor megvárakoztattak, a művészvilág egy kicsit elszemtelenített. Ezt untam meg, és lettem magam is egy kicsit lazább. Bevallom, valójában ez zavar és idegesít. A munkában viszont nincs lazítás, ott pontosan el- és felkészülök” – elemezte önmagát Kocsis Tibor.

„A segítőkészségem inkább a hozzám közel állókra érvényes, mert volt már rossz tapasztalatom. Ha valakinek a kérésében hamisságot, bizonytalanságot érzek, akkor óvatossá válok. Bár nem vagyok befelé forduló, azok közé a művészek közé tartozom, akik csak a színpadon szeretnek fókuszban lenni, azon kívül inkább nem. Főleg, ha úgy érzem, hogy annak nincs ott a helye. Sok mindenben rendszerető vagyok. Ilyen például az anyagi helyzetem. Óvatos vagyok, nem csinálok olyan adósságot, ami meghaladja a képességeimet. Bármit csak akkor adok kölcsön, ha biztos vagyok benne, hogy időben visszakapom. A nővérem, aki szintén Szűz jegyű, kitűnő kézügyességgel rendelkező tetoválóművész, míg az én kézügyességem a jó főzőtudományban vagy a lakásfelújításban érvényesül” – fejtette ki az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top