Sztárok

Ő Luka Modric csodaszép felesége, Vanja Bosnic

A franciák megnyerték a futball-világbajnokságot, de a foci-vb egyik közönségkedvence Luka Modric lett. A horvát játékos sokszor elmondta: az ő teljesítményéhez sokat hozzátesz a családja, akikre mindig számíthat.

Egy női oldalon nem is akarunk abba belemenni, milyen focista Luka Modric, mert nem tisztünk megítélni. Az viszont biztos, hogy ritka szimpatikus játékos, és most már nem csak a horvátok értékelik. Ezt bizonyítják a cikkek is, amelyek az utóbbi hetekben megjelentek a 32 éves focistáról: 

  • hogy háborús menekült volt, miután a szerbek megölték a nagyapját;
  • hogy az apja tanította focizni, a hotelben ma is emlékeznek arra, hogy Modric több ablakot tört be, mint a bombák a háború idején;
  • hogy a családot nagyra értékeli;
  • hogy odavan a feleségéért. 

Ez utóbbit számtalan fotó is bizonyítja, és az is látszik, hogy Vanja Bosnic tényleg stabil háttere a férjének. Az egykori sportmenedzser három évvel idősebb Luka Modricnál, és feladta a saját karrierjét azért, hogy együtt tudjanak lenni. Az asszony a foci-vb idején is a lelátóról szurkolt, ahogy korábban is a meccsek alatt.

Megnézem
Összes kép (3)

2007-ben ismerkedtek meg, három évvel később már házasok voltak, és három héttel az esküvőjük után, június 6-án megszületett az első gyerekük, Ivano. 

Megnézem
Összes kép (6)

Nagyobbik lányuk, Ema idén ötéves, kisebbik lányuk, Sofia pedig októberben ünnepli az első születésnapját. Vanja nem tartozik azok közé a focistafeleségek közé, akik reklámozzák a családi boldogságot, az Instagram-oldala is privát, de azért fellelhető róluk néhány kép. 

Íme Luka Modric és Vanja Bosnic családi fotóiból egy kis válogatás, ahol láthatod, milyen helyesek a gyerekeik: 

Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top