Sztárok

Weisz Fanni anyukája szerint lánya meg fogja találni a helyes utat

Léránt Ágnes könnyek közt beszélt kapcsolatáról Weisz Fannival, akivel már több mint egy éve nem találkozott.

„Benne van a pakliban, igen” – válaszolta Léránt Ágnes a kérdésre, számol-e azzal, hogy Weisz Fanni tényleg nem hívja meg közelgő esküvőjére. Az édesanya Joshi Bharattal beszélgetett a közte és Fanni közt kialakult kapcsolatról.

Ágnes elmondta, hogy csak a sajtóból értesült lánya házasságkötéséről, pedig biztos volt benne, hogy az ő családjukban ilyesmi nem történhet meg. „Köztünk nagyon szoros kapcsolat volt mindig, hiszen valahol a szócsöve voltam. Minden fiatal életében eljön az a pillanat amikor felnőtté válik, és ki akar repülni, de a mostani egy abnormális helyzet” – mondta az asszony.

Fanni egyébként nem szakította meg teljesen a kapcsolatot édesanyjával. „Néha be-bejelentkezik, aztán eltűnik. Megbeszéltük, hogy majd találkozunk, de valahogy ez sosem történik meg” – állítja az anyuka, aki utoljára 2015-ben töltött együtt egy egész napot Weisz Fannival. „Nagyon nehéz, de én tudom, hogy vissza fog találni” – tette hozzá.

Anya és lánya egy éve látta egymást utoljára, minden bizonnyal Fanni színházi előadásának premierjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top