Sztárok

Sokmilliós ruhatárral utazott a szomszédba Meghan Markle

Első hivatalos külföldi útja Írországba vezetett Meghan Markle-nek férje oldalán, elképesztő ruhákat vitt magával.

Úgy tűnik, nem tudunk eleget írni Meghan Markle ruhatáráról, hiszen bármikor kilép a kamerák elé, mindenkit elkápráztat stílusával és eleganciájával. A hercegné írországi látogatása bőven adott alkalmat a szettjeiben gyönyörködni, hiszen Markle négy különböző összeállításban lépett utcára másfél nap alatt.

Harry herceg felesége egy sötétzöld Givenchy dresszben érkezett az országba, majd szinte azonnal átöltözött egy pántos, fekete nyári ruhába, mivel kerti partira voltak hivatalosak az angol nagykövet rezidenciáján.

Másnap reggel az ír elnöknél protokollátogatáson vettek részt, ahol Meghan egy igen merész szabású nyári ruhát viselt. A világosszürke ruha szoknyáját kell figyelni, ott van benne a csalás:

Távozásuk előtt ellátogattak egy programozósuliba is, ahova modern, szinte irodai outfiben ment az amerikai színésznő. Mindent összevetve a The Sun szerint közel nyolc és félmillió forintos ruhatárral ugrott át meglátogatni a szomszédokat Meghan Markle. Nem rossz teljesítmény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top