Sztárok

Rossz hírek Orbán Józsi állapotáról

Aggasztó állapotban van Orbán Józsi, a zenész nehezen küzd betegségével.

Sajnos minden bizonnyal korán örültünk tavasszal a hírnek, miszerint eltűnt Orbán Józsi agydaganata. A zenész állapota azóta szinte folyamatosan romlik, nagyon megviseli a kemoterápia, és hetekkel ezelőtt ismét kórházba került.

Orbán Józsi a Mokkában

Orbán ráadásul nincs hozzászokva legyengült állapotához. „Ő olyan életet élt, amikor mindig, minden helyzetben azt csinálta, amit akart, az égvilágon semmi baja nem volt, most pedig, a jelenlegi állapotában semmi sem lehetséges. Ezt pedig nehezen viseli” – idézi a Blikk Benkő László fiát, aki gondját viseli a 100 Folk Celsius gitárosának.

Mielőtt kórházba vitték, Orbán Józsi napokig nem evett, mély depresszióba zuhant, és Benkő szerint folyamatosan csak dohányzott a tévé előtt. „Nagyon nincs jól Józsi. Az utóbbi időben pontosan ezért nem beszélünk sokat róla. Rendkívül le van gyengülve, ami visszaveszi a felépülési lehetőségeket” – tette hozzá Benkő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top