Sztárok

Nyomoznak Kis Grófo balesete ügyében

A Tatabányánál történt karambol miatt vizsgálódik a rendőrség a mulatós zenész körül. Kis Grófo nem érzi magát hibásnak.

Tavaly decemberben szenvedett balesetet az M1-es autópályán Kis Grófo, luxusautójával egy kamion alá futott. Az énekes vezette a járművet, rajta kívül még hárman utaztak az Audiban, köztük Völgyi Zsuzsi édesapja, aki az orrát törte az ütközéskor. Egyébként mindenki könyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet, aminek sokkal csúnyább vége is lehetett volna.

Ezzel az autóval karambolozhatott Kis Grofó. Forrás: Facebook

Grófo nem tudja pontosan, hol áll az ügy, amit a rendőrség már továbbított az ügyészséghez. Mindenesetre nem érzi úgy, hogy hibázott. „Sokan azt gondolták, hogy a leállósávban közlekedtem, de nem ez történt. Egy kanyar utáni torlódásban történt a baleset, nem száguldoztam és hiába fékeztem, sajnos már nem tudtam megállítani az autót. Nem tudom, mit fognak dönteni, de bízom abban, hogy a szakértők átlátják a helyzetet, és méltányosak lesznek, mert egyáltalán nem érzem magam hibásnak, és abban a helyzetben ez tűnt a legjobb manővernek. A csúszós útviszonyok között ilyesmi bárkivel megeshet, és amikor én vezettem, soha még csak hasonló sem történt” – mondta a Bulibáró a Borsnak.

A tatabányai ügyészség a lapnak úgy nyilatkozott, egy embert már gyanúsítottként hallgattak ki közúti baleset gondatlan okozása miatt, de minden bizonnyal nem Kis Grófót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top