Sztárok

Milliós tartozás miatt kilakoltathatják Szilágyi Istvánt

Esélyük sincs visszafizetni Szilágyi Istvánéknak azt az elképesztő összeget, amit a bank követel rajta. A színész elkeseredett, családjával a hajléktalanság szélére sodródtak.

Csak átmenetileg lélegezhetett fel a múlt héten Szilágyi István, mikor fia ítéletét nem súlyosbította a bíróság, így gyermekének nem kellett visszamennie a börtönbe. A családra óriási kihívás vár: huszonöt millió forintos hiteltartozásuk miatt a kialkoltatással néznek szembe.

Szilágyi István

A nyolcvanéves színész és felesége korábban a ház felújítására vett fel kölcsönt. Erre sosem került sor, de a házaspárnak ma már semmije sincs a fűtetlen, düledező házon kívül. „Kétségbe vagyok esve! Mi lesz velünk, ha elveszik az otthonunkat? Ha utcára kerülünk, és hajléktalanok leszünk, abba belehalok! Nem lesz hova mennünk! A kis nyaralónkat az unokánknak adtuk, nem is kérnénk vissza, hogy nézne az ki. Ez a kis udvar és a ház a mindenünk, nincs másunk. Hogy juthattunk idáig?” – fakadt ki Szilágyi István a Blikknek.

Tavaly nyáron már megpróbált önkormányzati lakást találni az Auróra zenekar Szilágyi Istvánnak, de abból sem lett semmi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top