Sztárok

Ki a terhesebb? Cukin feszít egymás mellett Tápai Szabina és Kulcsár Edina

Már valószínűleg mindenkinek feltűnt, mekkora sztár bébibum várható idén nyáron. Tápai Szabina és Kulcsár Edina az egyik utolsó alkalmat használta ki egy közös szelfi elkészítésére.

Persze nem fair az összehasonlítás, Tápai Szabina második terhessége ugyanis jóval frissebb hír, mint Kulcsár Edináé. A volt szépségkirálynő hamarosan világra is hozza kisfiát, ezzel szemben a kézis még azt sem tudja, kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt.

De ez természetesen nem verseny, és a sportoló és férje bármelyik verziónak örülne. Szabináék kisfia szerint anyukája ikreket vár – egy fiút és egy lányt –, úgyhogy ebből kis túlzással még bármi lehet. Edina és Szabina most mindenesetre eltöltött pár lányos napot Tihanyban, itt készült a lenti kép is.

Kulcsár Edina pár hete megkapta a kommentelőktől, hogy miért tornázik nagy pocakkal – reméljük azt elnézik neki, hogy térdig be mert menni a vízbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top