Sztárok

Amit Polyák Lilla és Gömöri András Máté esküvőjéről már tudhatunk – íme a részletek!

Sokáig úgy lehetett tudni, a  szerelmespár még idén kimondhatja a boldogító igen, ám most úgy tűnik, hogy a sok fellépés keresztülhúzhatja Polyák Lilla és Gömöri András Máté számításait. 

Hosszú ideje foglalkoztatja a rajongókat, hogy vajon az énekesnő és 16 évvel fiatalabb szerelme mikor mondja ki a boldogító igent. Máté még tavaly tavasszal Polyák Lilla gyerekeitől kérte meg a szerelme kezét. Lilla Homonnay Zsolttal kötött házasságából született gyermekei, Bulcsú és Zsombor áldásukat adták a frigyre. A sztárpár végül év elején felvetette, hogy még idén szeretnének egybekelni, de lehet, hogy el kell halasztaniuk a ceremóniát.

„Korábban nagyobb esküvőt szerettünk volna, de átgondoltuk, és olyat szeretnénk, mint egy csillogó ékszerdoboz”  mesélte Gömöri András Máté a Blikknek. A pletykák szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a ceremónia titokban zajlik le, és csak a legszűkebb családi és baráti kört hívják meg a lagzira, ám a pontos időpont még mindig nem tisztázott, ugyanis a rengeteg munka és új otthonuk berendezése rengeteg idejüket vette el. 

Gömöri András Máténak nem sok ideje jutott a pihenésre idén, legalábbis eddig

A nyár végére terveztem az esküvőt, de nem tudok ígérni semmit. Szeretnék legalább a garázsba bepakolni és még az udvar sincs készen, ezért nem tudjuk még, hogy mikor házasodunk össze pontosan. Most van egy egészen működőképes ötlet, amihez kapcsolódik a saját kert is. Szeretném én is, ha megérkezne a fix időpont

– osztotta meg a rajongókkal Máté. Közben Polyák Lilla nemrégiben a BEST magazinnak nyilatkozott a nyári tervekről, de ezek között nem szerepelt az esküvő.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté az esküvővel nem sokat tudott foglalkozni az utóbbi időben

A nyarunk egyetlen hétre szűkült, nemhogy azon kell gondolkodnunk és logisztikáznunk, hogy mikor tudunk pihenni, hanem sokszor azt kellene megoldani valahogy, hogy egyszerre két helyen tudjak lenni, hiszen készülünk a bajai bemutatóra augusztus végén, és A szépség és a szörnyeteggel is nyári turnéra indulunk. Azt hiszem, abban az egy hétben viszont nem megyünk sehová.  Most romlott el a kazánunk, ki kell cseréltetni, szóval azon szoktunk nevetni, ha eljön az az egy hét pihenő, akkor majd otthon maradunk, és megölelgetjük az új kazánt. Őt fogjuk pár napig szeretgetni.

Egyelőre tehát úgy tűnik, a nagy napig még várni kell, de hát az ilyesmit nem is szabad elkapkodni, nem igaz? Az Esküvő magazinnak már tartottak „főpróbát”, akkor is elmondta a színész, hogy mennyire várja már a nagy napot. Mondjuk, akadnak olyanok is, akik szerint ez a halogatás csak annyit jelent: sosem tartják meg az esküvőt. Te mit gondolsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top