Sztárok

Párja kamasz fiával éli meg az anyaságot ÉNB Alexa

Amikor már azt hittük, nem tud újat mutatni ÉNB Alexa szerelmi élete, itt van ez.

Ha gyorsan kellene válaszolnunk, nem is tudnánk megmondani a kedvenc epizódunkat a FEM3 Café műsorvezetőjének románcából. Talán, hogy szerelme volt feleségének lelke tovább él ÉNB Alexában? Vagy hogy a férfi 26 évvel idősebb nála? A spirituális fejfájás-csillapítás, ahol találkoztak? Hogy máris összeházasodnak?

Valóban nehéz választani, és a fentiekhez egy újabb erős részletet hozzá tudunk csapni. ÉNB Alexa nemrég arról beszélt, hogy nem terveznek közös gyereket ami érthető, hiszen az 53 éves Farkas Balázsnak már van öt. Ráadásul Alexa nem is szeretne sajátot, egyébként is, Balázs 16 éves fiával „meg tudja élni az anyai érzéseket”… Akkor jó.

„Nekem nem volt olyan jó a családi életem, és bár anyukám mondogatja, szeretne unokát, nem akarok csak azért gyermeket szülni, hogy ő ne unatkozzon” – tette hozzá a Blikknek Alexa, aki szeptemberben házasodik össze Balázzsal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top