Sztárok

Letartóztatták a Trump-botrányt kirobbantó pornószínésznőt

A Stormy Daniels művésznéven futó hölgyet azért kapcsolták le, mert egy ohiói sztriptízbárban megengedte az egyik nézőnek, hogy megérintse.

Letartóztatták Stephanie A. Gregory Cliffordot (ismertebb nevén Stormy Danielst) szerdán – írja a BBC. A pornószínésznő nevét azután kapta fel a nemzetközi sajtó, miután kipakolt arról, hogy viszonya volt Donald Trump amerikai elnökkel. Clifford azt is elmondta, hogy Michael Cohen, Trump ügyvédje és bizalmasa 130 ezer dolláros „hallgatási pénzt” fizetett neki azért, hogy tartsa titokban az affért.

Stephanie Clifford és ügyvédje egy New York-i sajtótájékoztatón (Fotó: AFP / Eduardo Munoz Alvarez)

A nőt egy ohiói sztriptízbárból vitték el a rendőrök, miután állítólag megengedte az egyik nézőnek, hogy megérintse a testét. Ügyvédje, Michael Avenatti szerint Clifford provokáció áldozata lett. Az ügyvéd bízik abban, hogy óvadék ellenében kiengedik a védencét.

A The Wall Street Journal  januári cikke szerint Cohen 2016 októberében, az amerikai elnökválasztási kampány finisében próbálta megvásárolni a pornószínésznő hallgatását – ezt egyébként később maga az ügyvéd is elismerte. Az esetnek külön pikantériát kölcsönöz, hogy Trump és Clifford jóval azután randevúzott, miután az akkor még ingatlanmágnásként működő elnök feleségül vette a jelenlegi first ladyt, Melania Trumpot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top