Sztárok

Elképesztő, mi történik Szandi nővérével

Míg Szandi évtizedek óta stabil párkapcsolatban él, nővére épp most válik harmadszor.

Valószínűleg senkinek sem újdonság, hogy Szandi és férje 25 éve élnek boldog házasságban. Az énekesnő első csókja is majdani férjével csattant el, és szerelmük évek óta töretlen.

Nővére azonban korántsem volt ilyen szerencsés a szerelemben, írja a Story magazin. Pintácsi Viki épp most válik harmadszor, pedig húgához hasonlóan ő is három gyermeket nevel. A szerelem azonban elmúlt, és Viki nem akar kompromisszumokat kötni csak azért, hogy férje mellett maradjon, árulta el az énekesnő a lapnak.

Szandival sohasem vesztünk össze a magánéletem alakulásán, nem állt elém, nem tolt le, nem akart kioktatni. Azt mindig is sejtettem, hogy ő biztosan máshogy döntene, mint én. Ezeket mindig megbeszéljük, és mára tökéletesen ért, érez engem. Nagyon jó dolog, hogy az édesanyám és a testvérem mellettem állnak” – mondta Viki. A Story magazinból az is kiderül, hogy tud segítségére lenni testvére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top