Sztárok

Bolti eladó lesz a neotonos Pál Éva

Nem találják meg az énekesi felkérések Pál Évát, ezért kasszásnak áll az énekesnő, akinek a házát még mindig el akarja árverezni a bank.

Múlt héten derült ki a Neoton Família egykori énekesnőjének drámája: mindenét elvesztheti, a bank ugyanis el akarja árverezni Pál Éva házát. Az asszony tízmilliós hitelt vett fel svájci frank alapon, a válság beköszöntekor pedig már majdnem visszafizette a tőkét. Ám a havi részletek elszálltak, és ma már 19 millió forinttal tartozik, amitől esélye sincs megszabadulni.

Pál Éva újra akarta indítani énekesi karrierjét, de ez sem jött össze. Volt zenésztársaival összevesztek, és eltiltották őt a Neoton név használatától, ezért muszáj volt más megélhetés után néznie. Így talált végül munkát ismerőse boltjában.

„Nem ilyen munkára gondoltam, de egy éve hiába próbáltam visszatérni a szakmába. Most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök. Heti 2-3 alkalommal 3-4 órát fogok besegíteni az ismerősöm közértjében. Nikiéké a bolt, aki olyan, mintha a fogadott lányom lenne, benne megbízom, miután ketten vittünk két gyógynövényboltot is annak idején a körúton” – árulta el Pál Éva a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top