nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Alig várja az apaságot Pál Dénes

Alig várja az apaságot Pál Dénes

Az énekes kislánya nem is jöhetne jobbkor: Pál Dénes a nyári turné után csak a kisbabával tud majd foglalkozni.
NLCafé
f Ajánlom

Mintha csak tegnap jelentette volna be Pál Dénes, hogy apa lesz. Párja kislányt hord a szíve alatt, és augusztus végére egész biztosan megérkezik az új családtag a Pál családba. Az énekes már nagyon várja a babát, de néha rátör az érzés: alig hiszi el, hogy tényleg apuka lesz.

Már megszokhattátok tőlem, hogy életem minden jelentős mozzanatát örömmel osztom meg veletek, legyen az egy szakmai történés, egy boldog pillanat vagy akár egy dal sikere. Ha viszont a magánéletemről van szó, általában szűkszavúan fogalmazok. Vannak azonban pillanatok, amiket az ember sosem felejt el, ezek örökre rögzülnek az élet szalagjára és sosem kopnak meg. Ilyen elképesztő pillanat volt számomra, amikor megtudtam: APA leszek!😊 Hihetetlen érzés, amit minden újdonságával, “furcsaságával”, hatalmas büszkeséggel már most imádok! Szerettem volna, ha ti is részesei vagytok a boldogságunknak és osztoztok az örömünkben! Jah… és naná, hogy kislány! 😉😁 #paldenes #family

A post shared by Pál Dénes (@paldenes) on

Pál Dénes a Balatoni nyár vendégeként mondta, hogy inkább lányt szerettek volna, „mert ebben van tapasztalat”, utalt egy unokatestvérre, akivel már párjával babáztak. Szóval ebben a természet a kezükre dolgozott, ahogy az időzítésben is. A nyári koncertturné után ugyanis kevesebb munkája lesz, így több ideje marad a picire.

Mi már előre nagyon sok boldogságot kívánunk a babához!

Megosztás Facebookon