Sztárok

Schobert Norbi fia komoly döntést hozott

Az ifjabb Schobert Norbi az apja elé állt, és megkérdezte: hogyan legyek valaki? Azóta pedig rengeteget tett a változásért.

Tetszeni akar a lányoknak, ezért komoly testedzésbe kezdett a 13 éves ifjabbik Schobert Norbi, aki korábban kissé gömbölyded kissrác volt.

„Norbika most nagyon elszánta magát, szeretne tetszeni a lányoknak. Egy évvel ezelőtt elém állt, és azt kérdezte, hogyan legyek valaki. Elmondta, hogy nemcsak Schobert Norbi fia szeretne lenni, hanem tényleg vinni szeretné valamire. Akkor azt tanácsoltam neki, figyeljen magára, jobban tegye oda magát az élet minden területén. Így lett: változtatott az étrendjén, sőt a tanulmányi átlaga is két jegyet javult” – mesélte a Blikknek az idősebbik Schobert Norbi, aki nagyon büszke a fiára. „Minden este két órát vízipólózik, nagy tehetségnek tartják. Velem és Rékával is szokott edzeni, a nyaralásokkor is mindig jön velünk az edzőterembe” – büszkélkedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top