Sztárok

Liptai Claudia: „Annyiszor bántjuk egymást…”

Három hete kezdődött a thaiföldi focicsapat drámája, aminek tegnap végre vége lett – sok sztár dicsérte a mentőakcióban résztvevő embereket, köztük Liptai Claudia, aki az emberekben élő szeretetre hívja fel a figyelmet.

Mindig is tudtuk, hogy Liptai Claudiának a családja az első: lánya, Panka és a kisfia, Marcell a legfontosabbak számára, persze a férjét, Pataki Ádámot se hagyjuk ki. Minden szülőt megrázna, ha a gyermeke élete veszélyben forogna: így a műsorvezetőt is, aki a közösségi oldalán dicsérte a thaiföldi focicsapat megmentésén dolgozó embereket. 

Liptai Claudia arra is kitért, hogy a hétköznapokban sokszor bántjuk egymást, ez az eset viszont megmutatta, hogy milyen, ha összefog a világ. 

Nagyon sokat, gondoltam az elmúlt napokban a gyerekekre, a szüleikre a hősökre akik mindent kockáztattak azzal, hogy bementek a fiúkért. Arra a búvárra aki az életét adta értük. Sokat sírtam mert minden alkalommal eszembe jutottak a gyerekeim. Annyiszor bántjuk egymást azzal, hogy szívtelenek vagyunk és elidegenedett a világ. Én mégis hiszek benne, ahogy ez az eset is megmutatta az emberek szeretetben születnek és a jó, az egymás iránti figyelem mindenkiben ott van. Hála ennek a gyerekek épségben kikerültek. 
Csak a szeretet számít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top