Sztárok

Igen, az ott Bíró Ica mellbimbója

Biró Ica elmúlt hatvanéves, de még mindig szuper formában van – annyira, hogy még egy félig meztelen képet is hajlandó bevállalni.

Bíró Ica decemberben töltötte be a 60-at, de még mindig kiváló formában van. A fitneszszakértő azon kevesek közé tartozik a hazai sztárvilágban, akik a ’80-as évek óta folyamatosan reflektorfényben vannak. Az évek alatt számos forró kép készült róla, azonban a legfrissebb posztja sokakat meglepett. Bíró Icát ugyanis csupán egy strandruha takarja, alatta se melltartó, se bugyi…

Fotó: Facebook

Az énekesnő büszke lehet a testére, hiszen remek formában van, főleg, ha a korát nézzük. 

Bizony, nincs mit ezen szé­gyellni, az ott a mellbimbóm. Jó felvé­tel, szeretem, pár éve készült egy naptárfotózáshoz. Szerintem abszolút vállalható, esztétikus kép. Ezen a fotón semmivel sem mutatok többet, mint a régi vizes trikós felvéte­le­ken, hisz itt is csak átsejlik az anyagon, aminek kell.

– mondta Bíró Ica a Borsnak. Az tuti, hogy sokan szeretnének így kinézni ennyi idősen, de annyira nem is kell előremenni: a fitneszlady semmit nem öregedett az elmúlt 20 évben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top