Sztárok

Failoni Donatella újra vezethet

Oszter Sándor felesége egy év és 5 hónap után végre vezethet, így legalább egyvalaki volán mögé ülhet kettőjük közül.

Failoni Donatella jogosítványát tavaly februárban vették el, miután alkoholfogyasztás után vezetett. Egy pohár bort ivott, mielőtt autóba ült, hogy elszaladjon a boltba. Autójával azonban nekiment az előtte várakozó kocsinak, a kiérkező rendőrök pedig a helyszínen elvették a jogosítványát. Az 1 év 5 hónapos eltiltás hamarosan lejár.

„Régóta vezetek, hozzászoktam, hogy akkor és oda megyek, ahová akarok. Most végre nem kell senkit megkérnem, hogy vigyen el” – újságolta a Blikknek a zongoraművésznő, akinek – mivel több mint egy évre vonták be a vezetői engedélyét – ismét vizsgáznia kellett.

„Voltam utánképzésen és vizsgán is. Ilyenkor nemcsak a vezetési szabályokból kell újra tesztet kitölteni, hanem pszichológiai vizsgálat is van. Mindegyiken tökéletesen megfeleltem, bár nem tagadom, a KRESZ-vizsga volt a legnehezebb, kicsit féltem is tőle, de maximális pontszámot értem el. Nagyon kedvesek voltak a tanfolyamon is, abszolút pozitív élmény volt, bár jobban örültem volna, ha nem kerül erre sor” – mondta Oszter Sándor felesége, aki a korábban kiszabott, 300 ezer forintos pénzbírságot is kifizette már.

„Hivatalosan már semmi akadálya annak, hogy megkapjam a jogosítványomat. Diósjenőn kell majd átvennem, aztán végre szabad a pálya. Az biztos, hogy soha többet nem ülök úgy volán mögé, hogy akár egy korty alkoholt is ittam” – fogadkozott Failoni Donatella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top