Sztárok

Felismered a Barátok közt egykori sztárját?

Kőváry Tamás Novák Laci fiát, Csabát alakította.

A Barátok közt 1998-ban indult, idén 20 éve van képernyőn. Szereplők jöttek-mentek, a mai 30 pluszosok viszont emlékeznek az első eresztésre. Ennek volt címzetes szépfiúja Kőváry Tamás, aki az akkor még amolyan vesztes svindlernek beállított Novák Laci fiát játszotta. Valahogy így: 

Kőváry Tamás a RTL Klub Reggeli vendége volt. Alig lehet felismerni, ha összevetjük egykori kamaszos báját a mai férfias sármmal. Kőváry az adásban mesélt arról, hogy micsoda muri volt fiatalként a stáb tagjának lenni, hogy mennyire családias volt a hangulat, és hogy mivel járt akkor híresnek lenni: na meg, hogy milyen jó volt megélni a népszerűséget. 

Kőváry beszélt arról is, hogy napi szinten szerepeltek az újságban, de szerinte akkor még könnyebb volt a sajtót kezelni, mivel nem volt igazi online piac, a Facebook pedig még a kanyarból sem nézett ki. A színész másfél évet húzott le a sorozatban, utána Londonban élt, majd visszatért. Később kilépett a sorozatból, azóta nem kamerák előtt éli az életét. Két gyereke van. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top