nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szinetár Dóra kiakadt a rajongói reakcióján

Szinetár Dóra kiakadt a rajongói reakcióján

Szinetár Dóra támogatja a melegfelvonulást – ezt egy képpel jelezte a közösségi oldalán. A rajongói közül sokan kiakadtak, amire a színésznő frappáns választ adott.
NLCafé
f Ajánlom

Szinetár Dóra egy ideje nem vállal új szerepeket, a már meglévőket azonban folyamatosan játssza. A színésznő éppen Szegeden pihen, de fontosnak tartotta megosztani a rajongóival, hogy ő igenis támogatja a Budapest Pride-ot, hiszen ez a rendezvény leginkább az elfogadásról, megértésről szól. Nos, a rajongói többségének nem tetszett, hogy felvállalta ezzel kapcsolatban a gondolatait. Sokan, sokféleképpen nyilvánultak meg a közösségi oldalán.

Szinetár Dóra a sok kommentre a hivatalos Facebook-oldalán reagált. 

,,Amikor bukósisak mögé rejtőzött, bőgő hangú motorokon ülő agresszív, soviniszta alfa-hímek és különböző hagyományőrző viseletbe öltözött nagy magyarok ostort csattogtatva próbálják megfélemlíteni az amúgy zömében kulturált európai módjára sétáló melegeket, akkor úgy érzem, ki kell állnom mellettük. Legalább egy fotó erejéig. 
Akit pedig azért veszítek el az oldalt követők közül, mert ezt a fotót sem képesek tolerálni, azért biztos, hogy nem kár. Legalább legközelebb ennyivel kevesebb negatív megjegyzést fogok kapni a volt házasságaim, a gyerekeim és a foglalkozásom kapcsán. 
Mert az ELFOGADÁS az ELFOGADÁS. 
A GYŰLÖLKÖDÉS pedig GYŰLÖLKÖDÉS. 
Mindenki nézzen magába, akiből heves indulatokat vált ki a meleg-kérdés, a válás, az abortusz vagy annak ellenzése, a zsidóság, a székely népviselet vagy a másik boldogsága” – írta a színésznő. 

Megosztás Facebookon